Кадър Нова твСитуацията около случая в Негован е много сложна. В

...
Кадър Нова твСитуацията около случая в Негован е много сложна. В
Коментари Харесай

Топ криминалистът Ботьо Ботев: Подобно убийство като в Негован у нас не е имало! Убиецът е имал сериозен мотив и определена психологическа особеност

Кадър Нова тв

Ситуацията към случая в Негован е доста комплицирана. В историята на България имаме доста случаи на сходно разчленяване. Но случай с двойно разчленяване не сме имали в практиката си. Поне в моята процедура не е имало сходен очевиден случай. Това разяснява топ криминалистът Ботьо Ботев пред Нова тв.

``
реклама

Той акцентира, че занапред ще стартират доста спекулации по случая Негован. 

Много неща за малко време би трябвало да се създадат. Екипът ни е голям и многообразен. Този екип би трябвало да работи в синхрон. Именно от тази позиция би трябвало да имаме едно почитание към хората, които работят по случая, уточни той.

Според мен в тази неразбираема конюнктура, би трябвало допустимо минимум съответни неща да се изнасят в общественото пространство. Подобни убийства у нас до в този момент не е имало. Но тук има една специфичност - на престъпен език тези случаи са лесни за работа, доколкото компликацията е в това да се откри кои са жертвите. Да убиеш и по-късно да разчлениш жертвата си е обвързвано с една особена логика на психиката на причинителя. Не бива да подценяваме и това, че с цел да направи всичко това, килъра е подхванал и избран риск да остави следи след себе си, до която ние да стигнем. Тоест килърът има сериозен претекст, с цел да извърши всички тези дейности, изясни Ботев. 

При тези убийства сред жертвата и килъра има връзка. Като се открият жертвите, към този момент не е толкоз мъчно да се стигне и до килъра, уточни той. 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР